Arvicon Acupunctuur - is uw specialist

Arvicon

Acupunctuur in de omgeving van Arnhem

Heeft u problemen met betrekking tot uw fysieke of mentale gesteldheid? Veel van dit soort klachten en aandoeningen kunnen door middel van acupunctuur genezen worden. Arvicon heeft door de jaren heen al diverse patiënten uit Arnhem en omstreken van allerlei klachten helpen genezen door het toepassen van acupunctuur.
Wanneer u nog nooit een acupunctuur sessie heeft ondergaan, kan dit vooraf wat spanning met zich meebrengen. Dat is volstrekt logisch. Echter zult u na afloop van de behandeling van mening zijn dat het heel erg is meegevallen en dat u weinig tot geen pijn heeft ervaren.
Acupunctuur in de omgeving van Arnhem
Acupunctuur in de omgeving van Arnhem
Acupunctuur in de omgeving van Arnhem

Ervaring

De problemen zijn natuurlijk niet zomaar ontstaan. Deze zijn ontstaan doordat de balans in het lichaam is verstoord. Om de balans te herstellen, voert Arvicon acupunctuurbehandelingen uit. Zo zullen de problemen welke u ervaart tot het verleden behoren.

Door ons lichaam circuleert een continue stroom van energie via energiebanen. Deze energiebanen worden meridianen genoemd. Een verstoring hierin zorgt voor het feit dat aandoeningen ontstaan. Door deze meridianen aan te prikken met dunne naaldjes, wordt invloed uitgeoefend op de energiestroom. Op deze wijze wordt de balans in het lichaam teruggevonden en kunnen de klachten verholpen worden. Acupunctuur is reeds voor veel patiënten in Arnhem en omgeving de oplossing geweest om allerlei klachten te verhelpen.

Achterhalen van klachten

In eerste instantie zullen de exacte klachten achterhaald moeten worden. De acupuncturist zal samen met u, aan de hand van een aantal vragen, proberen te achterhalen waar de klachten zijn ontstaan. Na dit gesprek zullen uw klachten, indien nodig, verder onderzocht worden. Hierna zal er bepaald worden hoe de klachten verholpen kunnen worden en hoe acupunctuur de balans in uw lichaam kan herstellen.

Tijdens de acupunctuur sessie zullen er enkele naaldjes geprikt worden. Dit zijn er in de meeste gevallen slechts twee tot vier. Pijn zult u niet of nauwelijks ervaren, de naaldjes zijn immers flinterdun. U kunt hierbij een tintelende of trekkende sensatie waarnemen. Dit is het teken dat de geprikte punten aan het werk zijn en dat het herstel is ingezet!

Het vervolg van de behandeling

Bij het vervolg van de acupunctuur sessies, is het bespreken van de klachten en hoe u deze heeft ervaren na de behandeling van belang. Is hier vordering in geboekt? Hierna zal er bepaald worden welke punten de acupuncturist tijdens deze sessie gaat prikken. Het doel hiermee blijft hetzelfde, toch kan er variëring zijn in de geprikte punten.

Mocht het nodig zijn, kunnen de acupunctuurbehandelingen aangevuld worden met andere methodes, zoals Chinese kruidengeneeskunde, massage, ontspanningsoefeningen, voedingsadviezen of meridiaantherapie. Dit zal altijd in overleg met u worden besproken.

 Het vervolg van de behandeling
 Het vervolg van de behandeling
 Het vervolg van de behandeling

Neem contact op

Wilt u in contact komen met de acupunctuurpraktijk voor Arnhem en omstreken? Neem dan gerust contact op met Arvicon. Wij zijn gevestigd in Dieren en hebben al vele patiënten uit Arnhem weer terug in balans gebracht door het gebruik van acupunctuur. Bent u van mening dat acupunctuur de oplossing is voor uw klachten, bel of mail ons dan gerust voor een afspraak.
Image

Contact ons

Bezoek ons

Admiraal Helfrichlaan 90,
6952 GK Dieren

Social media